tiistai 24. syyskuuta 2013

Edmodoa ja muuta syyskuussa

Saimme kaikilta vanhemmilta luvan käyttää Edmodoa ja nyt kaikki oppilaat ovat rekisteröityneet ryhmään "Kuusaat".

Olen varannut ATK-luokan käyttöömme joka viikko tunniksi ja tällöin opettelemme Edmodon käyttöä lisää. Jokunen oppilas on jo itsenäisesti tehnyt kansioita ja lisännyt sinne omia töitään. Harjoittelimme sekä omien töiden palauttamista sekä omien kansioiden jakamista Edmodossa.
Saamme koulumme iPadit käyttöön jossain vaiheessa syksyä ja niille on myös ladattu Edmodo-sovellus.

5-6:n pienryhmän kanssa olemme suunnitelleet keskiaikaprojektia tälle syksylle. Koska lukujärjestykseen on hieman hankalaa saada tarpeeksi yhteisiä tunteja, otimme myös tähän Edmodon käyttöön. Perustin meille oman ryhmän, johon kutsun toisen opettajan mukaan. Oppilaat liittyvät aikaisempaan tapaan ryhmään ryhmäkoodin avulla. Katsotaan, kuinka meidän käy!

Olemme viettäneet tänä syksynä paljon aikaa ulkona ja tehneet mm. metsään liittyviä töitä mm. iPadien avulla. Oppilaat tekivät iPadeilla työn  havupuista Arto Lohen mallin mukaan ja muokkasivat esittelyvideot lehtipuista iMovien avulla.

Minulle on varattu yksi tunti viikossa iPad-opetusta muille luokille. Tällä viikolla pääsimme aloittamaan ja ensimmäisenä oli vuorossa neljäs luokka. Oppilaat olivat aikaisemmin tutustuneet jo Puppet Pals -sovellukseen, joten tällä kertaa opettelimme iMovien käyttöä. iPadit ovat luokassa koko tämän viikon ja opettajan ideana on työstää erilaisia mainoksia iPadeja käyttäen. Oppilaat sekä opettajat olivat hyvin innoissaan!

Vielä lopuksi 5-6 pienryhmän open Halla Seppälän luokalleen tekemä mainio blogi: Hallan luokka

1 kommentti: